About

Alice & Rose

chummymummys@gmail.com
  Alice en Rose zijn schoonzussen by day en yummy mummy by night. In 2016 gooiden ze hun to do-lijstjes bij elkaar en startten ze een blog. Een jaar en een nominatie voor de Mom Blog Awards later, durven ze eindelijk hun familie en vrienden in te lichten over hun groeiende blog.  
Alice, The Curly One,
is de koningin van de metaforen en uitgebreide levenstheorieën. Naast een job in Recruitment is Alice graag bezig als raadgeefster van haar vriendinnen. Als ze niet zit te spelen met haar zoontjes ('2013 en '2017) is ze vergroeid met haar telefoon of is ze weer een to do-lijstje aan het maken dat vervolgens op de bodem van haar tas verdwijnt.
Rose, The Crazy One,
heeft te veel gedachtewolkjes in haar hoofd. Altijd bezig met alles te overdenken en te plannen maar iets te dol op retro en Pinterest, waardoor menig plan én item wel eens verloren loopt in the bigger picture. Buiten haar grote liefdes ('2015 en '2017) heeft Rose een haat-liefde verhouding met de Wet van Murphy.

Life after Motherhood

  De naam van onze blog mag heel letterlijk worden genomen: het gaat namelijk over het leven nadat je mama bent geworden. En over het feit dat je dus echt nog wel een leven hebt (ondanks sommige veronderstellingen dat het leven zou stoppen zodra je een kind in huis hebt) Het is dus een blog die niet alleen over het moederschap gaat maar eigenlijk over vanalles en nog wat, met hier en daar een loslopende little one. Want als je tips wilt over het worden van de perfecte mama, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Hier zal je geen perfecte mama's of leventjes vinden, maar wel de -soms hilarische- realiteit.
 

In tegenstelling tot andere bloggers zijn wij al heel blij dat we minstens (of maximaal) twee artikels per week online kunnen gooien. Want dat leven neemt veel tijd in beslag... De inhoud van de artikels komt voort uit onze hersenkronkels die soms de gekste bochten maken. Maar onze artikels kunnen toch ingedeeld worden in enkele categorieën (om het jullie toch iets gemakkelijker te maken).

Laat je een bericht achter?

BewarenBewaren