Over ons

Alice en Rose zijn schoonzussen by day en yummy mummy by night. In 2016 gooiden ze hun to do-lijstjes bij elkaar en startten ze een blog. Een jaar en een nominatie voor de Mom Blog Awards later, durven ze eindelijk hun familie en vrienden in te lichten over hun groeiende blog.

Alice – the curly one –

is de koningin van de metaforen en uitgebreide levenstheorieën. Als alleenstaande mama met een voltijdse job in een technisch bedrijf heeft ze de handen vol met haar zoontjes (°2013 en °2017). Eens de kroost in bed ligt is Alice graag bezig als raadgeefster van haar vriendinnen. Geen theorie te gek om te bespreken in een urenlang telefoongesprek. Favoriete bezigheid is om het zoveelste to do-lijstje te maken dat vervolgens op de bodem van haar tas verdwijnt.

Rose – the crazy one –

heeft te veel gedachtewolkjes in haar hoofd. Ze is altijd bezig met alles te overdenken en te plannen maar iets te dol op retro en Pinterest, waardoor menig plan én item wel eens verloren loopt in the bigger picture. Buiten haar grote liefdes (°2015, °2017 en °2018) heeft Rose een haat-liefde verhouding met de Wet van Murphy.

“Life After motherhood”

De naam van onze blog mag heel letterlijk worden genomen: het gaat namelijk over het leven nadat je mama bent geworden. En over het feit dat je dus echt nog wel een leven hebt (ondanks sommige veronderstellingen dat het leven zou stoppen zodra je een kind in huis hebt).

Het is dus een blog die niet alleen over het moederschap gaat maar eigenlijk over vanalles en nog wat, met hier en daar een loslopende kleine. Want als je tips wilt over het worden van de perfecte mama, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Hier zal je geen perfecte mama’s of leventjes vinden, maar wel de -soms haast onrealistische- realiteit.

In tegenstelling tot andere bloggers zijn wij al heel blij dat we minstens (of maximaal) twee artikels per week maand online kunnen gooien. Want dat leven neemt veel tijd in beslag… De inhoud van de artikels komt voort uit onze hersenkronkels die soms de gekste bochten maken. Maar om het wat makkelijker te maken hebben we ze toch proberen onderverdelen in enkele categorieën 🙂

Veel plezier!