Vertelsels

De Mom Blog Awards 2017, hèt Mamablogger Event!

Mom Bloggers event in Antwerpen!

Afgelopen zaterdag waren Rose en ik te vinden op de Mom Blog Awards 2017, georganiseerd door Mama Expert. We waren genomineerd in de categorie “parenting” én we waren nieuwsgierig naar die andere “mombloggers”. Reden genoeg dus om mijn kleine Spruit met Bubbel bij de Husband te laten en met Rose en haar kleine ukkepuk naar het Plaasjkaffee te trekken (haar grote bandiet zat bij haar man fijn thuis! Handig toch, die babysittende echtgenoten!).

 

Daar aangekomen zagen we allemaal mensen naar hun auto’s stappen met grote tassen. Waar we even vreesden dat het niet zo leuk was en de mensen daarom al naar huis keerden bleek onze vrees ongegrond!! We kregen bij aankomst namelijk DRIE GOODIEBAGS in onze handen gestopt!! Daarbovenop won ik een superluxe gezichtscrème van Lierac, dus ook ik deed dus even een tripje naar de auto… niet om naar huis te rijden, maar om de handen leeg te maken voor de Mom Gin Cocktail die we aangeboden kregen! 🙂

 

Ter plekke stonden er een aantal leuke standen en liepen er al bloggers en anderen rond. Zo maakten we kennis met Klean Kanteen, waar ik meteen een superhandige “insulated food canister” kocht!! Het roestvrijstalen , BPA en toxine vrije containertje kan 473 ml bevatten, en houdt vervolgens zijn inhoud 8u warm of 22 uur koud!! Met de kleine Spruit die bijna aan de papjes mag is dit dus ideaal om verse, zelfbereide voeding overal mee naar toe te nemen. Ik kocht trouwens ook de grotere maat zodat ik er zelf ook nog wat aan heb als de Spruit mee aan tafel eet. Denk aan een soepje, fruitsnacks, een yoghurt-ontbijtje, …

 

Verder stond er ook Hout en Spel, waar ik verliefd werd op de sensorische memory! Denk aan 32 blokjes, dus 16 combo’s, van blokjes die je “blind” uit het zakje of uit een voeldoos dient te halen. Niet alleen erg leuk voor kids, maar ik denk dat zelfs volwassenen hier zich nog mee kunnen amuseren. Met de winter in aantocht denk ik dat ik eens online ga bestellen!!

 

Verder stonden er nog een aantal leuke standen, maar er was er één die me echt aan het denken zette, namelijk die van Nelle Colle, een ontspulcoach!! Je kan haar inhuren om je te helpen met opruimen. En dan bedoel ik niet dat Nele een soort van Hulk-vrouwtje is die je alleen fysiek gaat helpen, neeeeeen, Nele coacht je ook door het hele proces en helpt je met het vinden van rust. En ik moet zeggen, na een fijn gesprek met haar zit het enorm te kriebelen hier om iets aan mijn rommel te doen!! Ik weet gewoon dat ik met minder spullen thuis zoveel rustiger zou zijn. En de spullen die ik wel nodig hebben moeten georganiseerd worden. Er komt hier nog een apart artikel over, want mijn hersentjes draaiden echt op volle toeren toen we bij haar stand stonden. Wil je meer weten? Surf zeker eens naar haar website!! Het is een hele toffe madam met een goede mind-set!

 

Natuurlijk ontmoetten we ook andere mom-bloggers. De leukste ontmoeting was toch wel met Elke Coremans, van de blog Real Life & Fairytales. Ik ben al langer fan van haar en ook in real life blijkt ze een heel leuke madam te zijn! Zeker eens gaan kijken als je haar nog niet kende!

 

Gaan we volgend jaar weer? Dat zal van Nele afhangen als ze ook weer haar schouders onder het organiseren van MBA2018 zet! Hopelijk krijgen we dan naamkaartjes mèt blog bij aankomst, zo is netwerken nog leuker!  °Tip° 😉

 

Oh, en voor ik het vergeet, we wonnen helaas niet in de categorie “Parenting”, die prijs ging naar Mama Naturelli, maar al de rest maakte dat verdriet meer dan goed! 🙂

x Alice x

 

 

BewarenBewaren

Dol op hersenspinsels en vreemde theorieën, verslaafd aan To-Do lijstjes en goede voornemens. Getrouwd met "The Husband" en mama van "de Bubbel" en "de Spruit".

Eén reactie

Reageer ook even, dat vinden we leuk!

%d