Reviews

Goed idee? Optidee!

goed idee optidee 1Lakens, poetsdoeken en nog van dat? Maak kennis met Optidee! #review

Krijg jij ook regelmatig van die uitnodigingen naar je kop gezwierd van vriendinnen, kennissen, familie en anderen voor de meest gekke producten op van die Home Party’s?

Of misschien vind je het nog wel leuk. Ik heb er in ieder geval al genoeg gedaan. Noem maar op: Tupperware, Mylène, Victoria, Pierre Lang, Upperdare, …

Nu moet ik toegeven dat ik altijd wel iets koop (meestal uit beleefdheid) en meestal ook wel tevreden ben. Maar toen ik een paar maanden geleden werd uitgenodigd voor Optidee en een catalogus toegestopt kreeg dacht ik echt: “Need to find an excuse that day!

 

Ten eerste had ik er nog nooit van gehoord. Ten tweede heb ik geen nood aan lakens, poetsdoeken en andere sh*t en ten derde waren de prijzen exuberant hoog in de catalogus. Correctie… in de saaie catalogus!

Maar aangezien het onze allerliefste Rose was die gastvrouw speelde voelde ik me een beetje verplicht om toch te gaan… Het feit dat er altijd lekkere hapjes worden geserveerd bij Rose hielp ook wel een beetje.

Dus ik, met mijn mama (die shoppen haat en erg zuinig is!) naar Rose thuis.

 

Daar aangekomen waren de hapjes gelukkig overtuigend genoeg om me daar te houden, want de keuken stond vol met rekjes en zakken vol saai gekleurde, op fleece en teddybeer lijkende stoffen met daarnaast een over-enthousiaste Optidee gebrainwashte demonstratrice. °dear lord°

 

Twee uur en tien stukken zalmwrapjes later stond er dit op mijn bestelbon:

 

– Optidee ontschminkingsdoekjes

– Optidee Clean Duo Ramenpoetsdoeken

 

En dat ging me al ruim 30€ kosten!! Maar, ik was stiekem toch wel nieuwsgierig geworden. Want die ramenpoetsdoeken, wel, die demonstreerde ze door handcrème op het venster te smeren en die, zonder product, met die twee doeken af te wassen. Eén om nat te gebruiken, en de tweede om het venster af te drogen. Het resultaat was streeploos! Yes, you hear me! Streeploos zonder product of aftrekker of andere shizzle!

En die ontschminkingsdoekjes, die mochten we ook testen. Make up loos zonder product! Enkel een klein handdoekje wat je kan uitspoelen of uitwassen! Ook dat maakte me nieuwsgierig!

 

We zijn nu enkele maanden verder en ondertussen ben ik zelf al eens gastvrouw geweest (om eerlijk te zijn al twee keer zelfs…) wat me een geweldig knuffeldeken opleverde aan 39€, wat superzacht is en waar ik volledig onder pas (in plaats van die belachelijke maten die je in de winkels kan kopen).

Daarbovenop heb ik nòg een Clean Duo Ramenpoetsset aangeschaft die ik uitleen aan vriendinnen om te testen (en waar tot nu toch nog maar één iemand over twijfelde, ja jij Ellen!) en heb ik 4 washandjes (die niet druipen, zacht blijven en goed snoeten kunnen poetsen), nog een set ontschminkingsdoekjes, reinigingsolie, vaatdoeken en een ligstoelhanddoek aangeschaft.

Het bedrag is waarschijnlijk imposant, maar ik ben nog steeds dol op elk item!!!

 

Rose is ondertussen gezegend met (aanvullen Rosie!) de halve catalogus! Twee setten ramenpoetsdoeken (want veel ramen), veel ontschminkingsdoekjes, poetsproduct, een dweilsysteem, vaatdoeken, poetsdoeken, pantoffels, twee setten beddengoed (als de één in de was zit), een bloesje, een handdoekenset, badcape, tweetweemeterlange knuffeldekens… en ook bij haar is zowel zij als manlief nog steeds fan. Die laatste slaapt trouwens alleen nog maar tussen die teddybeer-achtige-lakens van Optidee. Iets anders is niet meer oké! (rijmt dat nu??)

 

Ohja, en mijn immer kritische mama, die is ook de trotse bezitster van de ramendoeken, de vaatdoeken, de washandjes en de ontschminkingshandoekjes! En net op dit moment belt ze mij om nog een ramenpoetsset te bestellen voor haar buurvrouw.

 

Dus als je ooit wordt uitgenodigd voor een Optidee HomeParty, ga dan!!

En als je ooit op zoek bent naar zachte lakens, washandjes die niet druppelen ook al zijn ze kletsnat, een groot “fleece”deken voor in de zetel (wat nooit plakkerig aanvoelt, vlot alle kattenharen laat uitkloppen en zalig aansluit), een manier om te ontschminken zonder product, of een doek om je ramen snel en streeploos proper te krijgen? Contacteer dan Optidee.

 

En de demonstratrice die altijd goed voor ons heeft gezorgd is bereikbaar op eline.holzken@outlook.com . Zij doet demo’s in Limburg en Antwerpen op dit moment.

 

°Alice zet netflix op en kruipt samen met husband en Bubbel onder haar 150*200 cm grote knuffeldeken°

 

x Alice x

goed idee optidee 2.jpg

Dol op hersenspinsels en vreemde theorieën, verslaafd aan To-Do lijstjes en goede voornemens. Getrouwd met "The Husband" en mama van "de Bubbel" en "de Spruit".

Eén reactie

Reageer ook even, dat vinden we leuk!

%d