Reviews

Waarom we meer zoals luiaards moeten zijn #lilaenlou

Hang in there! Take your time…

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen… 
De beestenbende van Dreambee werd weer een beetje groter met Lila & Lou, twee lieve luiaards.

Wait, what? Luiaards?

Wel, neem eens een kijkje op YouTube en zoek naar sloth (Engels voor luiaard), voeg er bij voorkeur het woordje “baby” aan toe en laat je vertederen.

Volgens mij is mijn hart net een beetje gesmolten…

Maar er zijn zoveel schattige diertjes, waarom zou Dreambee dan gevallen zijn voor de luiaard? Ik zie het als volgt: Naast een overduidelijk knuffelgehalte dragen deze pluizenbollen ook nog een mooie boodschap met zich mee; We mogen gerust eens de TIJD nemen om te genieten. Want gaat het leven niet al veel te snel? Vooral met opgroeiende kinderen in huis? En dan zijn luiaards natuurlijk de perfecte wezentjes om een voorbeeld aan te nemen, met hun snelheid van 2,5 meter per minuut en een nachtrust van iets minder dan 10u per dag… Yep, ik ben overtuigd van deze wezentjes.

Nu moet ik wel toegeven dat Lila en Lou niet als twee druppels water op luiaards lijken, maar daar zullen kinderen vast geen problemen van maken. Volgens mij zijn ze even, of zelfs meer, knuffelig als hun echte varianten (zonder enge scherpe nagels).

Over scherpe nagels gesproken, wist je dat nagels van een baby’tje even scherp kunnen worden als die van een luiaard? Ik weet niet of dit waar is, maar mijn kinderen hebben in elke geval altijd vlijmscherpe nagels. De verzorgingsset van Lila & Lou komt dus goed van pas voor zowel de oudste van 2,5 jaar als de jongste van 5 maanden.

Zelfs het neuspeertje, waar ik tot nu het bestaan niet van wist, is al vaak gebruikt. Charmant is het niet, effectief wel! Bye bye, snottebel…

We zijn trouwens helemaal fan van de dekentjes in de Lou & Lila lijn! Aan één kant lekkere zachte katoen en aan de andere kant badstof (niet dat badstof geen katoen is, maar je snapt wat ik bedoel). Op die manier is het een lekker knuffeldekentje, waar de kleine mannetjes dol op zijn om in hun kleine handjes vast te houden. Daarbij kan je het gebruiken om ze lekker mee in te wikkelen of toe te stoppen, en mocht er dan toch nog ergens een melk-incident zijn dan slorpt het badstof alles lekker op!

Dreambee werkt over het algemeen wel met mooie kleuren en tinten, maar die van Lou (sorry Lila*), vind ik toch erg mooi. Grijs laat zich geweldig goed combineren en ook de blauwtinten van Lou zijn een schot in de roos. Kleurrijk genoeg voor de kinderen en rustig genoeg voor het interieur van de ouders 😉

*Met twee jongens in huis én een man met een degout voor de kleur roze, komt Lila er bij ons niet in (hoewel dat oudroze ook wel zijn charmes heeft).

°Rose probeert de nagellak van haar handen af te krijgen, haar man was slimmer en doet gewoon schoenen aan.°

x Rose x Alice xBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Geen pessimist maar wel een realist. Rose staat nuchter in het leven maar is helemaal in de wolken met haar 3 mannen en meisje. Met de oudste van de mannen is ze getrouwd en van de Monsters (°2015, °2017 en °2018) is ze de fiere mama. Ze is meestal onbereikbaar maar deelt graag haar hersenkronkels.

Reageer ook even, dat vinden we leuk!