Reviews,  Vertelsels

Ik krijg nooit bloemen van mijn man!!

Ik krijg nooit zomaar een bos bloemen van mijn man…

Oké, wacht even, dat is niet honderd procent waar!! Ik kreeg ooit een plant met Valentijn! Juist! Maar die ging dood… ow… ik hoop dat dat geen teken aan de wand is… En een plant is ook geen bos bloemen…

Ooh… en ik kreeg ook ooit een Karen Millen handtas… en iets van Rituals… oh shit, ik krijg best vaak cadeautjes. Sh*t, daar gaat mijn artikel!!

Maar bon, ik vroeg me dus het laatst af: “waarom krijg ik niet eens af en toe een bloemetje?”

Je weet wel, een “zomaar” cadeautje…. om me in de bloemetjes te zetten!!
Er zijn mannen die  van die grote boeketten naar het werk sturen met zo een lief en romantisch kaartje aan!!! Stel je toch voor dat je ineens zo een bos krijgt, helemaal uit het niets!
Hmmm… maar als ik daar eens goed over nadenk dan weet ik niet als ik daar wel echt op zit te wachten… ik zou denken: “waar komt dat ineens vandaan?” Om me vervolgens vijf minuten later af te vragen of hij misschien iets te vergeven heeft en al op voorhand vergiffenis probeert te vragen… Om dan vervolgens te bedenken dat hij dat nooit zou doen… #wehavebabys #andhelovesme #tothemoonandback #okaymaybejusttothemoon #whatever

Nee, laat die mega bos op het werk maar. Dan liever af en toe een mooi boeket thuis. Bespaart me ook meteen de busrit met die bos bloemen op schoot.

Ja! Als ik erover nadenk wil ik af en toe een bosje bloemen voor thuis. En dat staat ook zo gezellig! En ik kan er al mijn flatlays en instapics mee opfleuren!

Maar hoe leer ik dit aan de Husband??

Er naar vragen is flauw en dus Not done! Nee, ik wil dat hij het helemaal uit zichzelf doet. Alhoewel, uit zichzelf komt er niets, er zijn subtiele hints nodig zodat hij DENKT dat het uit hemzelf komt! Hah! Maar hoe??

Ik bedenk me trouwens net dat hij wèl elk jaar bloemen krijgt… als dansleraar heb je natuurlijk van die optredens aan het einde van het schooljaar… en daar krijgen alle leraren meestal een flesje bubbels en een bos bloemen…

Wat zeg je? Als ik die bloemen dan krijg?
Oh…
Neen… eigenlijk niet!!
De laatste keer gooide hij ze in het publiek…
alsof het een trouwboeket was…. gewoon over zijn schouder… °whop° … ‘zucht’

Misschien moet ik eens bloemen voor hem laten leveren!!!!! Want zeg nu eerlijk, wij verwachten wel allemaal romantic gestures met bloemen, maar doen we dit zelf ook?? (Je man, je mama, … noem maar op!!) En let’s face it. We willen allemaal gelijkheid en we willen ook met een vrachtwagen rijden en in de bouw werken (oh ja??) en evenveel loon krijgen (ja!!). Maar een bloemetje aan onze echtgenoot sturen? Dat doen we dan weer niet!! Maar wel zeuren als we nooit bloemetjes krijgen.

Oooh wacht, ik ben nu ook aan het zeuren… Hmmm… dat bewijst dus mijn punt dat ik ook gewoon eens iets liefs moet doen in plaats van altijd ikke ikke ikke!! En wie wind zaait zal bloemen oogsten! Nee wacht, dat klopt niet, iets met wat je zelf doet krijg je terug? Nee, hoe zeggen ze dat nu ook alweer? Oké, laat maar, whatever.

Het belangrijkste is hem blij maken en als hij dat dan apprecieert dan doet hij dat misschien eens terug of dan beseft hij hoe gezellig dat is thuis!!!

Yesss!!! Bloemen met kaartje, here we go.

Bloemen…

Kan je dat online bestellen? Want ik ga echt niet nog eens op zoek naar een bloemenwinkel tijdens mijn werkuren. En de laatste keer dat ik dat probeerde online moest ik een creditcard hebben. °zucht°

Mijn uiteindelijke Partner In Crime is Greetz geworden, want daar kan je blijkbaar bloemen bestellen én zonder teveel gedoe betalen!
Ooooh! En planten!!! Ooooh, een airplantje! Zo wil ik er al zo lang een!
Oké, focus! Niet afgeleid geraken! Bestel die bloemen nu bij Greetz en laat ze leveren!!

‘5 minuten later’

Bestelling afgerond. Dat ging vlotjes en ik moet zeggen dat ik niet wist dat boeketten zo mooi kunnen zijn. Nuja, ik zie ze dan ook nooit.
Ik heb gekozen voor een rood boeket, zeer zeer zeer feestelijk (mijn bestelde Greetz bloemen kan je hier zien) én ik heb er een klein schattig kaartje bij besteld. Ik heb even getwijfeld over het thema maar het wordt een liefdevol kaartje met een kwinkslag!!

Nu kan ik gelukkig de levertijd kiezen én ze worden husbandproof (in water, rechtop in een doos, dus niet erg als ze niet meteen in een vaas worden gezet) geleverd, dus de Husband gaat verrast worden als hij alleen thuis is!! Jammer dat ik zijn snoet niet kan zien maar dan is de verrassing eens zo groot.

‘Twee dagen later’

Hahaaaaaa!!! Mijn plan is gelukt!!! De bloemen van Greetz zijn geleverd én de Husband was zeeeeerrrrr surprised en blij!!!

Nog even terugkomen op dat water. De bloemen komen inderdaad aan in een grote doos, waardoor je aan de buitenkant nog werkelijk geen idee hebt wat het is. Vervolgens zie je het kaartje als je de doos opent en dan pas de bloemen, die inderdaad in een soort plastic vaas zaten. Ook een leuk detail is de kortingscode op de wikkel rond de bloemen.  Als dat geen goede hint is naar de Husband 😉

De Husband was trouwens zò blij dat er zelfs een filmpje op zijn Instastory kwam!! 🙂

Ohja, en jullie zijn natuurlijk nieuwsgierig naar het kaartje! Check:

Ik zal jullie op de hoogte houden wat er de volgende keer gebeurt als hij nog eens bloemen krijgt of als ik ze ooit krijg. Ik heb mijn man in ieder geval al uitgelegd hoe gemakkelijk het was om ze te bestellen “hint hint” en “hoe gemakkelijk je kan betalen op zo een site en dat je er ook chocolaatjes bij kan steken en is dat niet helemaal geweldig?’

Subtiel genoeg?

We zullen zien!

°Alice geniet een week later nog van haar frisse bloemetjes°

x A xBewarenBewaren

Dol op hersenspinsels en vreemde theorieën, verslaafd aan To-Do lijstjes en goede voornemens. Getrouwd met "The Husband" en mama van "de Bubbel" en "de Spruit".

Eén reactie

Reageer ook even, dat vinden we leuk!

%d