Vertelsels

Als je even geen tijd vindt om te bloggen…

Ik was er even niet!!

Je hebt misschien al gemerkt dat de frequentie van het plaatsen van nieuwe blogpost erg drastisch is gezakt…

Waar ik vroeger met gemak een paar blogposts per week uit mijn mouw schudde kwam ik nu tot amper… niets!!! En gelukkig was ons Rose er nog die haar uiterste best doet, maar toch…

Het voelde dan ook op één of andere manier alsof iemand de turbo stand had aangezet waardoor de tijd nog sneller als snel voorbij leek te zoeven.

Eind augustus zat ik nog in Turkije te denken: als ik terug ben dan kruip ik echt terug in mijn pen!

Maar dat gebeurde dus niet.

Maar?

Wat er wel gebeurde is gelukkig iets geweldigs!!!! En neen, er komt geen derde baby. Dat laat ik ook aan ons Rose over!

Wat dan wel??

Een huis!!

We kochten een huis!!!

Eindelijk terug ons eigen nestje. Eindelijk terug iets van ons!!!

Nadat we in Brussel alles verkochten om naar Antwerpen te verhuizen hadden we ons voorgenomen om maar even te huren. Maar dat even werden vier jaren!!

Maar nu dus niet meer!!! We hebben na jaren zoeken eindelijk ons droomhuis gevonden!!!
Een oud herenhuis met hoge plafonds. Helemaal in de stijl die we zo graag zien!!!!

Dus hebben we nu nog tijd voor te bloggen?

Ik ga vanaf nu mijn uiterste best doen om regelmatig leuke foto’s te posten zodat jullie mee kunnen genieten van de verhuis.
Alhoewel genieten niet echt het juiste woord is als je zou weten hoeveel spullen en boeken ik in die jaren verzameld heb.

Maar behalve veel chaos ga ik proberen zo snel mogelijk mijn bureau in orde te maken en terug beginnen met het schrijven van leuke blogposts.

Op dit moment moet ik het even stellen met een geïmproviseerde keukenblok waarop zowel de pc staat als de tekeningen van de oudste op rond slingeren en nog wel eens een boterhammetje aan wordt gegeten.

Maar we gaan niet klagen! Ik zit op die manier fijn in het midden van alles. Zo kan ik én de pannen en de potten als de kinderen in de gaten houden én aan de blog werken!

En het leuke eraan is dat we eindelijk een tuin hebben!! Yihaaaa…

Ohja… en een bad… dat is ook wel leuk. Na enkele jaren van badderen in een plastic opbergbox van Ikea (yes baby, een opbergbox van Ikea hahaha) kunnen we nu de kids in een echt bad steken.

En weet je wat de Bubbel zei? “Ooooooh, ik ga ons oud “badje” missen. Kunnen we dat niet meenemen en daar neerzetten??”

Really?

Even weg 1

(zie hier de plastic opbergbox. Als je goed kijkt zie je zelfs de wieltjes hahahah)

Anyway

En als het lukt ga ik ook meteen het stof van mijn bullet journal blazen en daar ook eens een leuk artikel over schrijven!!

Tot binnenkort!!!

° Alice bekijkt de grote stapel dozen en weegt het even tegen elkaar af: bloggen of verhuizen, bloggen of verhuizen? Oké… waar is mijn toetsenbord?? °

x Alice x

BewarenBewaren

Dol op hersenspinsels en vreemde theorieën, verslaafd aan To-Do lijstjes en goede voornemens. Getrouwd met "The Husband" en mama van "de Bubbel" en "de Spruit".

Reageer ook even, dat vinden we leuk!

%d